Parchetul European derulează o anchetă la Inspectoratul General al Aviației din Ministerul de Interne, instituție aflată în subordinea lui Raed Arafat. sunt verificate achizițiile făcute cu fonduri PNRR.

Parchetului European efectuează percheziții, marți dimineața, la Inspectoratul General al Aviației din Ministerul de Interne, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, sunt anchetate achiziții din fonduri UE.  Cercetările sunt in rem, adică sunt anchetate fapte, nu persoane.

Inspectoratul General de Aviaţie (I.G.Av.) este unitatea centrală de aviaţie a Ministerului Afacerilor Interne, care se află în coordonarea secretarului de stat şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, fiind o structură militară independentă, cu personalitate juridică şi competenţă teritorială generală, care asigură suportul aerian pentru executarea tuturor atribuţiilor specifice ce revin structurilor ministerului.

Inspectoratul General de Aviație ese condus de general de flotilă aeriană Cătălin-Paul Dache, inspector general. IGAv se află în coordonarea șefului DSU, Raed Arafat.

Context

Procurorii DNA au anunțat în luna iunie că au început urmărirea penală a mai multor șefi din Inspectoratul General de Aviație (AGAV) al Ministerului de Interne, potrivit unui comunicat al instituției.

Aceștia sunt acuzați că au plătit reparații neexecutate, cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

Printre cei urmăriți penal se numără și generalul Cătălin Paul Dache

3 COMENTARII

  1. Incredibil??? Acest Parchet….numai în ROMANIA iei desfășoară activitatea..//ALOOOO..ia vezi ITALIA -SUD, IA VEZI Austria, ia mai vedeți Țările Baltice, Ungaria…..ce este chestia asta VA FACETI CAPITAL PE BIETII ROMANI…RUSINE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.