„Feţe înalte, trecute prin şcoli înalte (Paris şi Strasbourg) şi antrenamente de înaltă clasă. Îi cred capabili de lovituri de stat”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook Carmen Bendovski.

„Când un politician ofilit, un regizor ţâfnos, orice prost şi toate analfabetele susţin nesupunerea civică, cel mult se crează un curent de opinie. Când într-o ţară cu o ortodoxie practicată pravoslavnic, cei mai importanţi capi ai bisericii majoritare şi cu apucāturi totalitare sfidează statul, situaţia devine periculoasā.

Cât despre moaşte, pelerinaje şi agape, cam asta ar fi de spus în actuala conjunctură:”Şi Isus le-a zis: „Vă întreb: Este îngăduit în ziua Sabatului a face bine ori a face rău? A scăpa o viaţă sau a o pierde?” Luca 6:6-11″, este textul postat de către o apropiată a fostului șef al Institutului Cultural Român (ICR).

„Mie una îmi este clar că au preluat puterea. De la cei care le-au dat-o. Politicienii de toate culorile din ultimii 30 de ani.”Unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania: Cine crede mai mult în puterea urnei de vot decât în racla sfinților riscă, oricând, să tulbure pacea poporului său cu atitudini nesăbuite. Nu e vorba de frâna pusă pelerinajului Sfintei Paraschiva. Să ne înțelegem. Ci de lovirea într-un singur loc, continuu și fără scrupule. În nădejdea omului simplu și curat. Zeflemit și el, asemeni sfinților (…)” Constantin Necula, conferenţiar, duhovnic, autor ş.a”, mai spune Carmen Bendovski într-o altă postare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here