Decizia de executare silită a omului de afaceri Dinu Patriciu, pentru o datorie de 80.000 de euro către Peter Imre, a fost anulată de Judecătoria Sectorului 1, scriu televiziunile de ştiri. Patriciu a contestat operaţiunea de executare silită, iar judecătoria a admis cererea sa. In urmă cu câteva luni, Peter Imre a câştigat, printr-o sentinţă judecătorească, dreptul de a-l executa silit pe Dinu Patriciu, iar pe 7 iunie a anunţat că suma de 80.000 de euro datorată de Patriciu i-a fost transferată în cont.

Acum, prin decizia Judecătoriei Sectorului 1, decizia a fost anulată, iar banii se vor întoarce în contul lui Patriciu. În plus, Imre va trebui să plătească şi cheltuieli de judecată de 199 de lei.

CE REPREZENTA SUMA DE 80.000 DE EURO

Peter Imre susţinea în iunie că mai are de recuperat de la Dinu Patriciu suma de 80.000 de euro, de pe vremea când conducea trustul de presă Adevărul Holding, deţinut atunci omul de afaceri. Patriciu nu recunoştea datoria şi spunea că totul este un şantaj care urma să fie lămurit zilele următoare. „Este un abuz săvârşit de Peter Imre, care s-a aflat acolo în această dimineaţă. Este un şantaj lipsit de suport, această sumă nu există. Dacă vă închipuiţi că acceptam tot acest circ pentru 80.000 de euro… Dar îl accept pentru că este o provocare şi vreau să dovedesc ceva, veţi vedea zilele următoare”, declara Dinu Patriciu pentru gândul, pe 7 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here