Patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și act sexual cu minor. Implicați în acesta sunt 4 bărbați bucureșteni, cu vârste peste 40 de ani.

Aceștia ar fi profitat de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, și i-ar fi agresat sexual.

„În perioada iulie-noiembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 1, în baza unei sesizari din oficiu, au efectuat investigații cu privire  la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

În cursul verificarilor  efectuate în cauză au fost obținute date și indicii cu privire la alți doi bărbați, de 45 și respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse față de aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit gandul.ro.

Potrivit sursei citate, la data de 12.11.2020, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele bărbaților, aceștia fiind depistați și conduși la sediul Poliției Sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor. Au fost identificate și ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here