În super oraşul de 5 stele pare că se construieşte ilegal la greu, din sute de sesizări de la începutul anului, 27 sunt în continuare nerezolvate. Cea mai recentă reclamaţie din  aplicaţia My Cluj a fost făcută  în data de 20.04.2024, cum că s-ar lucra  ilegal pe un şantier de la intersecţia străzilor Vântului cu Molidului. Conform reclamantei şantierul nu are nicio autorizaţie afişată.

Mai mult decât atât, aceasta a sesizat că muncitorii depozitează deşeuri şi materiale de construcţii pe spaţiul public şi carosabil, blocând accesul locuitorilor din zonă. În reclamaţie se mai specifică că muncitorii lucrează şi în timpul orelor de odihnă, tulburând liniştea publică, iar porţile şantierului sunt în permanenţă deschise, astfel putând fi provocate foarte uşor accidente. Primăria Cluj-Napoca pare depăşită de numărul mare al reclamaţiilor.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Pe str.Ion Rațiu cu ieșire pe str.Napoca ” vorba vine”asociația de Proprietari Memo 11/13 consolidează cladirea,se lucrează la etj.1 ,interesant că se surpă acoperișul și de acolo ar fi normal să se înceapă lucrarea ,au blocat în totalitate accesul auto și 95% acces pietoni,riverani,toate materialele de construcții nisip,saci,pietriș pe domeniul public (stradă) + utiljele de făcut moalter,ne deplasăm cum putem mai bine zis ” în dungă” vai de cei cu cărucioare ptr.dizabilități,copii sau cumpărături,la atenționarea lucrătorilor răspuns impertinent: lucrăm ptr.primărie cu aprobarea lor ,sesizare la biroul primarului / rezolvare 0,uni au fost amendați doar că au adus materialele,schelele după ora 7 dimineața (la fațadizarea forțată) pe aceiași str..Întreaga lucrare este dubioasă nefiind specificat ca beneficiar primăria din „surse” se pare că d.Este vb.de imobilul unde este clubul de noapte Revolut care nu se știe cui aparține și care de-a lungul anilor a rămas imun ( poate protejat) la toate sesizările,reclamațiile ptr.decibelii ,mizeriei,sticlelor ,chiștoacelor,vociferările petrecăreților,oare ptr.cine și ce toate aceste „excepții/ exceptări” alo primăria ! CEVA MĂHAR MARE ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.