Peste 250 de jandarmi vor asigura, marţi, măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi U Cluj, în imediata apropiere a stadionului şi în zona de deplasare a suporterilor, potrivit Mediafax. Conform Biroului de presă al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la meciul care se va desfăşura marţi, începând cu ora 14.30, pe stadionul "Ion Moina” din Cluj-Napoca peste 250 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de maximă securitate a acestui eveniment sportiv, iar în cazul unor incidente vor interveni.

Potrivit sursei citate, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe traseele de deplasare a suporterilor, în zona stadionului şi pentru prevenirea săvârşirii unor fapte antisociale sau de tulburare a ordinii publice atât înaintea începerii partidei, cât şi după terminarea acesteia.
"Grupurile de suporteri vor fi monitorizate în permanenţă, jandarmii fiind în măsură să intervină în cazul tulburării ordinii publice. Spectatorilor le este interzis să introducă pe stadion băuturi alcoolice, făclii, artificii, petarde, torţe, sticle, materiale explozive, incendiare ori fumigene sau alte obiecte care pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice şi care pot conduce la producerea actelor de violenţă. De asemenea, spectatorilor le este interzis să profereze ori să scandeze cuvinte şi expresii obscene sau care să incite la xenofobie, la ură rasială, la discriminări de orice fel şi la violenţă public”, a mai precizat sursa citată.
Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor, a jucătorilor sau asupra forţelor de ordine, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu orice fel de obiecte şi, de asemenea, le este interzis să se caţere sau să escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc de tribună sau gardurile interioare.
Meciul dintre U Cluj şi CFR Cluj se va desfăşura marţi, începând cu ora 14.30, pe stadionul "Ion Moina” din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.