A fost inaugurată platforma Florești Digital! Comuna Florești devine astfel prima comunitate din România integrată în ROeID, aplicația care oferă acces la toate serviciile publice digitale. Această nouă platformă va reduce semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunile cu Primăria Florești.

Pe platforma digitală, locuitorii vor putea efectua plăți online pentru taxe și impozite, precum și să depună sau să primească documente pentru diverse activități. Cetățenii din Florești vor putea utiliza un singur cont pentru a interacționa digital cu Primăria, acest cont fiind interoperabil și cu alte platforme conectate la ROeID, cum ar fi Ghișeul.ro.

„Azi facem un pas important în proiectul de modernizare a Floreștiului. Începând cu acest an, cetățenii din Florești au la dispoziție platforma de cetățean digital. În cadrul acestei platforme, lansată azi, reducem substanțial timpul de așteptare a cetățenilor în relația cu Primăria Florești. În cadrul platformei digitale, cetățenii vor avea acces la Plata taxelor și impozitelor online, dar și la depunerea și primirea de documente pentru diverse activități”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.