Biroul Executiv al PNL se întâlnește astăzi la ora 11 pentru a discuta despre negocierile dintre PSD și UDMR pentru formarea noului Guvern, dar și despre soarta lui Ludovic Orban.

Reprezentanţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale au avut primele întâlniri în vederea negocierilor pentru formarea unei majorităţi.

Echipele PSD și PNL au avut discuții în ceea ce privește programul de guvernare.
În ședința BEx a PNL se vor propune nume pentru șefia SRTv și SRR.

Decizii pentru soarta lui Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a mărturisit că în ședința BEx se va discuta și despre ultimele declarații ale fostului lider PNL, Ludovic Orban, urmând să se ia o decizie în această privință.

Florin Cîțu a oferit un răspuns despre excluderea lui Orban din PNL: „Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din ultima perioadă în spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia BEx”.

Ludovic Orban, prezent la ședința BEx

Fostul președinte PNL, Ludovic Orban a anunțat că va fi prezent la şedinţa Biroului Executiv al partidului  unde se va discuta despre o posibilă excludere din partid, dar a ținut să precizeze că o astfel de decizie va reveni Consiliului Național. Acesta a adăugat că va solicita în şedinţa BEx „demisia lui Cîţu şi a conducerii”, „sistarea oricăror discuţii cu PSD şi refacerea coaliţiei PNL- UDMR- USR”. 


sursa: stirilekanald.ro

Citește și: Arafat anunță valul cinci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here