Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, subomisar Nicolae Lohon, a declarat că, în urma recoltării probelor biologice, s-a stabilit că şefului Postului de Poliţie din Gruia avea o alcoolemie în sânge de 1,6 grame per litru.

Lohon a precizat că pe numele poliţistului Petre Nedelcu a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, în prezent fiind audiat de procurori.

De asemenea, el a spus că poliţistului i s-a reţinut permisul auto în vederea anulării dreptului de a conduce.

Conform sursei citate, în anii 2010, 2011 şi 2012, poliţistul a fost sancţionat pentru neexecutarea sarcinilor de serviciu.

Adjunctul inspectorului şef al IPJ Mehedinţi, comisar şef Alexandru Stoica, declara, joi seară, că poliţistul nu a putut fi testat la locul accidentului întrucât a fost agresat de localnici şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

Totodată, medicul Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi spunea că la spitalul din Drobeta Turnu Severin au fost transportaţi patru copii, trei dintre ei fiind răniţi grav, iar al patrulea având o rană uşoară la cap.

„Patru copii au suferit traumatisme craniocerebrale, unul dintre ei chiar un traumatism craniocerebral grav, ceilalţi au suferit plăgi la nivelul scalpului, cu comoţie cerebrală, pierderea cunoştinţei pentru o perioadă scurtă. Cel care a fost mai grav are o fractură parietală la nivelul craniului, starea lui a fost mai gravă, în schimb pe parcursul transportului a fost echilibrat respirator şi hemodinamic”, declara Mihuţ.

Un copil a murit şi trei au fost răniţi grav, în urma unui accident petrecut, joi noapte, în comuna mehedinţeană Gruia, după ce maşina condusă de şeful Postului de Poliţie din localitate a intrat pe contrasens şi a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.