UPC Romania  isi deschide o noua lume: lumea digitala. Compania a lansat un nou serviciu in Cluj Napoca televiziunea digitala prin cablu, UPC Digital TV. Ai acum acces la peste 100 de programe de televiziune, la un pret avantajos, la o calitate deosebita a imaginii si sunetului, fara antena de satelit.

Grila contine peste 100 de canale TV, grupate in 3 pachete:

• UPC Digital TV Small + HBO MaxPack, 64 de canale, pentru 45 lei

• UPC Digital TV Medium, 101 canale, pentru 40 lei

• UPC Digital TV Large, 107 canale, 65 lei

• Daca alegi UPC Digital TV Medium poti opta si pentru pachetul HBO Max Pack, pentru 15 lei

Cu UPC Digital TV, ai acces la:

• ghidul electronic de programe, EPG, prin care afli, in orice moment, ce emisiuni pot fi vizionate zilnic la televizor, prin simpla apasare a tastei pentru ghidul TV „guide” de pe telecomanda. Navighezi cu usurinta si gasesti rapid genul de programe cautat deoarece emisiunile sunt impartite pe categorii (stiri, sport, muzica, filme etc.) iar fiecare emisiune este insotita de descrieri si informatii despre continutul acesteia  

• optiunea “control parental”, care iti permite sa blochezi accesul copiilor la anumite canale, prin tastarea unui cod PIN

• 10 canale de radio

Pentru receptionarea semnalului digital prin cablu, UPC iti ofera, gratuit, in custodie, un decodor digital performant. Astfel, poti receptiona serviciul digital pe unul dintre televizoarele din casa, in timp ce, pentru restul televizoarelor, UPC iti ofera gratuit, prin semnal analogic, cele mai importante canale romanesti si straine. Daca doresti, poti primi in custodie al doilea decodor, pentru 15 lei/luna.

UPC Romania  este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania  deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane EUR, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania  este afiliata la Liberty Global, Inc.  

www.upc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.