Mircea Manea, primarul liberal din localitatea Moeciu, județul Brașov este acuzat că ar fi agresat sexual o membră a Circumscripției Electorale din Moeciu, care face parte din partidul Pro România.

Victima spune că agresiunea s-a petrecut în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Filiala Pro România Brașov a precizat că victima agresiunii a depus deja plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești.

„Primarul PNL din Moeciu este în centrul unui scandal sexual. Edilul este acuzat de o membră de Circumscripție Electorală din Moeciu de agresiune sexuală. Victima susține că În cursul zilei de ieri, 1 Septembrie 2020, reprezentanta Pro România în Biroul electoral de circumscripție Moeciu, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, la solicitarea Președintelui BEC Moeciu, a fost agresată sexual de către primarul PNL în functie al comunei Moeciu.

S-a făcut plângere la Poliția Moeciu, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești a început cercetarea în cauză, deschizând dosar penal.

Constatăm că pentru PNL încălcarea legilor este o practică uzuală și ne propun pentru această campanie electorală o întreagă garnitură de „PENALI”, după propriile criterii de integritate, unii deja condamnați iar alții aflați încă in faza de judecată. Criteriile de integritate pentru PNL sunt mult clamate dar puțin aplicate și iată vin cu o nouă mostră josnică de înțelegere a normelor de conviețuire socială.

Oare domnul Președinte PNL Veștea este la curent cu aceste lucruri sau chiar dumnealui este cel care girează astfel de comportamente?”, a anunţat Pro România Braşov, într-un comunicat.

Comunicat de presă Pro RomâniaAgresiune sexuală la nivel de primar PNLÎn cursul zilei de ieri, 1 Septembrie 2020,…

Posted by PRO România Brașov on Wednesday, September 2, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here