Un limitator de viteză de pe strada Borhnaciului a fost demontat la doar o saptămână de la montarea acestuia. Clujenii, care au aşteptat luni întregi  montarea limitatorului, menit să descurajeze vitezomanii sunt acum revoltaţi.

„Aș dori o explicație pentru faptul că în săptămâna în care s-a montat limitator de viteză pe Strada Borhanciului la intersecție cu Str Remenyik Sandor, limitator care oricum era format din mai multe bucăți și majoritatea șoferilor reușeau să îl încadreze între roți fără a fi absolut deloc nevoiți să frâneze, acesta a fost și demontat. Pe Str Borhanciului se circulă cu o viteză incredibil de mare, au existat deja accidente din acest motiv, s-a instalat trecere de pietoni în dreptul Complexului Gardenia însă fără un limitator de viteză înainte este complet inutilă, șoferii circulând cu aceeași viteză ca și înainte în acea zonî… SOLICIT REMONTAREA LIMIATATORULUI DE VITEZĂ PE STRADA BORHANCIULUI, ÎN ZONA STRĂZII REMEYIK SANDOR! Este inadmisibil să îți fie frică să ieși, ca pieton, deoarece se circulă cu viteză necontrolată pe stradă Borhanci! INADMISIBIL!” a transmis un clujean

Un alt clujean îl completeză, motivând că îi este teamă să îşi mai lase copii pe stradă, mai ales să treacă pe la trecerile de pietoni.

„Aș dori o explicație pentru faptul că în săptămâna în care s-a montat limitator de viteză pe Strada Borhanciului la intersecție cu Str Remenyik Sandor, limitator care oricum era format din mai multe bucăți și majoritatea șoferilor reușeau să îl încadreze între roți fără a fi absolut deloc nevoiți să frâneze, acesta a fost și demontat. Pe Str Borhanciului se circulă cu o viteză incredibil de mare, au existat deja accidente din acest motiv, s-a instalat trecere de pietoni în dreptul Complexului Gardenia însă fără un limitator de viteză înainte este complet inutilă, șoferii circulând cu aceeași viteză ca și înainte în acea zonî… SOLICIT REMONTAREA LIMIATATORULUI DE VITEZĂ PE STRADA BORHANCIULUI, ÎN ZONA STRĂZII REMEYIK SANDOR! Este inadmisibil să îți fie frică să ieși, ca pieton, deoarece se circulă cu viteză necontrolată pe stradă Borhanci! INADMISIBIL!”

Sursa: Ziar de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.