Primăria Cluj Napoca a atribuit un contract în valoare de 4.798.772,11 lei firmei De Construct Project Consult, o firmă ”abonată” la lucrările administrației locale și județene.

A fost singura firmă care a participat la licitația ”ACORD CADRU SERVICII DE PROIECTARE SI EXECUTIE LUCRARI DE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE PENTRU REALIZARE OBIECTIVE DE INVESTITII DIN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA” estimată de oficialii primăriei clujene la suma de 4.799.174,44 lei, fără TVA, astfel că oficialii administrației conduse de Emil Boc au reușit să negocieze din contract aproximativ 400 de lei!.

Societatea a fost înființată în urmă cu doi ani și, potrivit ultimelor datelor puse la dispoziție de Ministerul Finanțelor Publice, are doi angajați, o cifră de afaceri de 6.500 lei și o pierdere de 28.000 lei!

Afacerea patronată și administrată de Vladan Alin Irinel s-a ocupat de proiectarea instalațiilor unor case și de proiectarea instalațiilor la adăpostul de câini și a pieței OSER de pe str Bobâlnei, a parkingului de pe str Trotușului, a Platformei depozitare deseuri Cluj-Napoca str. Platanilor, toate aceste contracte fiind acordate de Primăria Cluj Napoca!

De asemenea, tot Primăria Cluj Napoca a mai plătit acestei firme 7.000 lei, fără TVA, pentru studiul de fezabilitate necesar instalării unei singure toalete publice în municipiul condus de Emil Boc!

”Nu înțeleg care-i problema?! În 2018 firma a progresat, a angajat mai mulți oameni. Nu este o lucrare pe care am luat-o noi singuri, ci este vorba despre o asociere. Nu pot să vă spun care este societatea parteneră din contract, o să vedeți dumneavoastră despre cine-i vorba! Deci sunt două firme, noi ne ocupăm de proiectare, ceilalți de construcție”, a declarat patronul și administratorul firmei De Construct Project Consult, Irinel Vlădan.

El a mai fost asociat în cadrul firmei GRANDART CONSTRUCT INSTAL SRL. alături de POP RAZVAN-ADRIAN, dar a renunțat la acțiuni anul trecut.

3 COMENTARII

  1. Clar – Boc dă contracte cui vrea el, nu cui ar fi bine pentru noi. Un astfel de prost administrator al banului public, arată dispreț față de cei care îi trimit banul pentru gestionare.
    Trebuie să scăpăm de el cu orice preț la alegerile viitoare. Altfel, Clujul va deveni de nelocuit.

    • Nu te tine nimeni in Cluj amaratule. Esti liber sa pleci. Cat a făcut Boc pt Cluj, nu au facut la un loc toți primarii din țară. Stai liniștit, ca o sa iasa si la alegerile viitoare cu minim 80%.

  2. Nu te tine nimeni in Cluj amaratule. Esti liber sa pleci. Cat a făcut Boc pt Cluj, nu au facut la un loc toți primarii din țară. Stai liniștit, ca o sa iasa si la alegerile viitoare cu minim 80%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here