Sursa foto: Sportul Clujean

Emil Boc a declarat, după ce fanii „U” Cluj nu acceptă în niciun fel ca rivalii echipei, CFR Cluj, să joace pe stadionul Cluj Arena meciul din Superligă împotriva celor de la Petrolul Ploiești, că trebuie dialog între suporteri pentru a evolua.

„E de salutat decizia clubului de a retrage solicitarea, este o decizie înțeleaptă. E o temă sensibilă și trebuie discutată, analizată. E o temă care nu trebuie să dezbine comunitatea, trebuie să o unească. Avem nevoie de calm, de echilibru și de analiză. Decizia clubului de a retrage solicitarea mi se pare foartă bună în acest moment și de a lăsa viitorul deschis să discutăm. Să avem analize, să facem niște teste, să evoluăm ca și comunitate acum cu două echipe în liga 1. Intrăm într-o altă logică firească și avem viață înainte de văzut. E bine ca aceste lucruri să se facă echilibrat, nu cu hei rup-uri. Trebuie să existe dialog între cluburi, dialog între galerii, dialoguri în comunitate, lucrurile trebuie pregătite. Am apreciat decizia CFR-ului de a-și retrage solicitarea și fiecare să ne susținem cu cele mai bune mijloace de fair play echipele noastre”, a comentat Boc, joi, la un post de radio.

Edilul a mai vorbit și despre confruntarea dintre U Cluj și CFR Cluj, din octombrie.

Am încredere că cele două galerii  să găsească un numitor comun, toți suntem clujeni, în fața lumii toți ne prezentăm ca și clujeni și va fi un important test să arătăm că se poate ca două echipe mari ale României, o echipă de tradiție cum este Universitatea și revenită pe scena fotbalistică și o echipă campioana României cu importante succese europene, pot să joace un meci de forță cu fair play, să-ți facă plăcere să mergi cu familia la stadion, cu copiii. Ei nu vor veni dacă vor vedea că acolo e doar o competiție între galerii care nu au cele mai bune atitudini”, a conchis edilul, potrivit monitorulcj.ro.

Citește și: Primăria digitalizată sparge un milion de lei pe papetărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here