Primăria Cluj-Napoca a schimbat noul cu… nou

4327

Pe rețelele sociale, doi stâlpi de pe Calea Moților au creat un adevărat circ, în condițiile în care unii clujeni au precizat că municipalitatea condusă de Emil Boc a schimbat un stâlp deja modern cu altul exact același model.

Totodată, în zona respectivă mai erau încă două perechi de stâlpi în aceeași situație. În postarea de pe Reddit este scris faptul că tronsonul de drum dinspre centru până la intersecția de la Platinia a fost deja modernizat cândva între 2015-2017, când stâlpii vechi au fost schimbați și cablurile au fost băgate în subteran.

Printre cele mai tari comentarii cu privire la cei doi stâlpi avem:

„Stâlpul vechi avea suflet rău… Șobolanii Securiști simt asta”/ Investitie de milioane pe fonduri europene 😂😂😂😂 , frumos stalp creca costa o avere/ Semafor dublu, chirie +200%/ Semafoarele e viața mea/

Mie mi se pare că doar este schimbată poziția și pentru a avea downtime 0, montezi semaforul nou, îi dai drumul și-l scoți pe ălalalt. Nu înțeleg de unde idea că ăla scos nu va mai fi utilizat în altă parte. Ți-ai dat cu părerea ca un habarnist și ai invitat restul de „experți” în planuri urbanistice la o cloacă. Extraordinar ce 0 e postul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.