Primăria Cluj Napoca ar putea un credit în valoare de 400 de milioane de lei de la BCR, singura banca care a depus o ofertă la licitația organizată de administrația locală.

Durata creditului va fi de 360 luni (30 de ani), de la data semnării contractului de finanțare rambursabilă internă. Perioada de grație va fi de 48 de luni de la data primei trageri. Perioada de tragere va fi de 48 de luni de la data semnării contractului de finanțare rambursabilă internă, cu posibilitatea prelungirii perioadei de trageri fără costuri suplimentare. De asemenea, perioada de rambursare va fi de 312 luni. Primăria Cluj – Napoca apelează la acest împrumut pentru finanțarea unor investiții publice de interes local. Pe parcursul derulării contractului de finanțare rambursabilă internă, municipiul Cluj-Napoca își rezervă dreptul de a efectua modificări și/sau completări ale investițiilor publice de interes local realizate din finanțarea rambursabilă internă, potrivit informațiilor din SICAP.

Modificările și/sau completările investițiilor publice de interes local realizate din finanțarea rambursabilă se vor face prin Hotărâri de Consiliu Local. „Ofertantul ce va fi declarat câștigător și va avea calitatea de contractant în contractul de finanțare rambursabilă iî valoare de 400.000.000 lei va accepta fără rezerve modificarea și/sau completarea listei investițiilor publice de interes local”, potrivit clarificărilor din SICAP.

Citeste si Banca Transilvania şi-a depăşit şi cel mai puternic rival – BCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here