Primăria Cluj Napoca a postat anunțul unei licitații pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru proiectul unui aquapark în cartierul Grigorescu. Este doar unul dintre lungu șir de studiile de fezabilitate plătite de-a lungul anilor de administrația Boc care nu s-a concretizat în nimic real.

Licitația vizează achiziția de servicii studiu geotehnic pentru viitorul aquapark din Grigorescu. Obiectivul denumit „Complex de agrement Aquapark Ștrand Grigorescu” va fi situat pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 140A.

Potrivit anunțului de achiziții, contractul pentru studii geotehnice este estimat la 160.000 de lei, fiind derulat prin procedură simplificată. Suma va fi alocată din bugetul local al municipiului, potrivit cluj24.ro.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 15 iuliue, iar criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, partea de agrement de outdoor va fi împărțită astfel:

  • Zonă alei pietonale – Zonă minerală cu o suprafață de 5.331 mp;
  • Zonă clădiri – Se propun 2 clădiri pentru sport și odihnă, cu o suprafață construită de 5.118 mp, respectiv Corp C1 – Corp acces și Corp C2 – Corp Principal. Sub clădirea C1, se propune o parcare subterană pe 2 nivele pentru 257 de autovehicule;
  • Zonă acoperită – Zona de constructii ușoare (food court, vitamin bar) pentru activități de comerț și alimentație publică, amenajată cu mese cu scaune cu o suprafață totală de 1.005 mp;
  • Zonă acces de serviciu – Se propune o circulație carosabilă cu o suprafață totală de 3.354 mp, necesară pentru accese de serviciu, pentru mentenanță și acces în parcarea subterană;
  • Zonă spațiu verde amenajat – Spțtiul verde se propune a se amenaja cu o vegetație diversă, rezistentă jocului sau staționării. Suprafața ocupată de aceasta va fi de 30.235 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.