sursă: cluj24.ro

Conform declarațiilor edilului Clujului pe pagina sa oficială de Facebook, primăria orașului investește în mod constant în construirea noilor creșe și extinderea celor deja existente.

Ultima investiție a fost făcută în cazul creșei „Ursulețul”, de pe strada Meziad, instituția fiind pregătită pentru procesul de distribuire a locurilor pentru copiii înscriși pe listele de așteptare: „Cele 90 de locuri vor fi ocupate de către copiii ai căror părinți au depus dosare de înscriere în vara anului trecut, pentru anul școlar 2021-2022, cu opțiunea Creșa Ursulețul structura I.”, declară Emil Boc.

Potrivit calendarului desfășurării sesiunii de repartizare, în 11 aprilie se va desfășura repartizarea conform programului, urmând ca în perioada 12-15 aprilie să fie posibilă confirmarea locurilor de către părinți, iar între 15 și 29 aprilie să fie planificată intrarea în colectivitate „a copiilor de către coordonatorul de specialitate al creșei împreună cu părinții/reprezentanții legali ai copiilor, începând cu 1 mai.”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook.

În noul corp al clădirii s-au amenajat spații de joacă, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii, spații verzi pentru joacă, precum și două terase circulabile.

Momentan, primăria proiectează construția și extinderea creșelor din Feroviarilor, Negoiu, Dâmbu Rotund și Borhanci, dispunând de 1487 de locuri, în urma preluării Centrului Bugetar de Administrare Creșe cu, inițial, 485 locuri.

Citește și: Carbochim se mută pe Bulevardul Muncii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.