Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat reluarea activităţii de evaluare medicală a persoanelor vârstnice dependente. Activitatea se va desfăşura la Spitalul Clinic Municipal, Clujana, în parteneriat cu Direcţia de asistenţă socială din cadrul Primăriei. Eveluarea medicală se va face începând de luni, 16 februarie, la cabinetele de specialitate din incinta Spitalului Clinic Municipal. Persoanele netransportabile vor fi evaluate la domiciliu. Programarea pentru efectuarea evaluării medicale se va face în ordinea depunerii cererii. Familiile persoanelor vârstnice dependente vor fi anunţate telefonic de către inspectorii Direcţiei de Asistenţă Socială cu privire la data şi ora programării pentru evaluarea medicală.

1 COMENTARIU

 1. PD-L a tradat toate voturile de dreapta prin alianta pe care a facut-o cu PSD-ul. A ajuns sa faca guvern cu acest partid nomenclaturist, iar acum impart tara intre ei si nu-si incap unul de altul.

  Cand PD-L va reveni in partea dreapta a scenei politice poate va primi voturile noastre. Pana atunci, votam PNL la Cluj.

  http://votatidreapta.wordpress.com/2009/02/13/de-ce-nu-pd-l-acum/

  Vino la vot
  Sa le-o dai in bot!
  Transmite-le mesajul:
  Noi v-am ales,
  Noi va dam jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here