Primăria orașului Turda a dispus instalarea unei camere de supraveghere pentru ca locuitorii orașului să poată vedea care este ritmul lucrărilor de refacere a podului din localitate de peste Arieș. Podul este de importanță strategică pentru oraș deoarece asigură legătura cu principalele drumuri din zonă.

„Așa cum am promis, pentru buna dumneavoastră informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod vă punem la dispoziție camera live amplasată în zonă. Așa cum știți deja, încă de când am preluat mandatul de primar, am făcut tot ce era omenește posibil ca acest pod să intre în reparații, iar costurile să fie suportate de Ministerul Transporturilor și nu din bugetul local. Ei bine, chiar dacă a fost nevoie de multe discuții săptămânale, vizite la București, la ministere și multe compromisuri, mă bucur că astăzi vorbim despre un pod în lucru și nu despre un pod lăsat în paragină. Deși au început timid, sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulației”, a transmis primarul Matei.

Lucrările la podul de peste Arieș au început în luna martie a acestui an și potrivit CNAIR ar urma să fie finalizate până în 22.12.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here