Două persoane l-au supus pe primarul Emil Boc la o rundă intempestivă de întrebări, despre mirosul de gunoi din oraș și promisiunile electorale neonorate până acum. Înainte de a-l scoate pe Boc din ritmul lui matinal, Maria și Marian Saioc au spus că vin din Constanța ”chemați” de mirosul de gunoi pe care îl emană Cluj-Napoca.

Pentru că nu a mai suportat tirada la care era supus, primarul a fugit înconjurat de patru agenți de la poliția locală chemați să îi vină ajutor.

Întrebările puse de cele două persoane sunt legitime ținând cont că promisiunile lui Emil Boc au devenit legendare în Cluj, primarul căpătând porecla de ”Osă”.

Modul de operare al lui Maria și Marian Saitoc este similar cu cel al reprezentanților AUR. Același tipar de presiune pusă asupra reprezentanților autorităților publice este folosit și de Activistul Buzoian.

De altfel, acest mod de a scoate în evidență problemele din administrație este unul dintre răspunsurile la corupția care s-a instituționalizat în majoritatea birourilor din instituțiile publice: iar administrația locală din Cluj-Napoca excelează la acest capitol.

Revenind la postările celor doi Saitoc, printre primele postări de pe contul lor de Facebook apar unele cu tente antivacciniste și antiglobaliste, care au același mesaj social și politic cu cel folosit de AUR.

6 COMENTARII

  1. Boc Emil a fost liderul studenților comuniști din Cluj-Napoca, în anii 1980. Eu sunt sătul de comuniști. Cei care nu v-ați săturat de comuniști și minciunile lor, votați-l pe Boc la anul viitor.

  2. Ce caută POLITIA LOCALA acolo……pe cine apăra??????AFARAAA CU SEFUL POLITIEI LOCALE!! CE ACEASTA POLITIE ESTE PROPRIETATEA LUI BOC??????? UNDE ESTE AMENINTAREA???????

  3. Ai vazut ce maimutoi are pe mana o juma de miliard de eu/an. Cum se sperie daca i pui intrebari, intra in panica, fuge, se ascunde. Asta i o imitatie de mascul, da di aia din jurul lui toti au o moaca de dereglati

  4. Nu e in regula ce au facut cei doi si nu e in regula cum au intrat atat de usor pana in biroul primarului. Daca erau inarmati ? nu se stie niciodata ce se poate intampla.

  5. Noi stam ca popandaii, in megalomania lui, Boc crede ca este un Mesia si noi il veneram ca ne-a scos din noroaie, ca ne-a betonat parcuri si asteptam Centura si metroul tot cu El, Maestrul in frunte. Individul e rupt de realitate, asta e clar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.