Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin, a fost implicat într-un accident rutier nefericit duminică, 30 aprilie, în apropierea palatelor romilor. Incidentul a avut loc pe DN1, când un alt șofer a dat cu spatele și a intrat în fața mașinii primarului.

Din primele informații disponibile, se pare că primarul circula pe drumul național în momentul în care impactul a avut loc. Din păcate, mașina condusă de șoferul care a dat cu spatele nu a reușit să evite coliziunea, lovind frontal vehiculul primarului.

În urma impactului, Mircea Moroșan a suferit o lovitură puternică la nivelul capului, acesta lovindu-se de volan. Ca urmare, primarul a acuzat dureri la nivelul coloanei cervicale și a fost transportat de urgență la spital pentru evaluare și tratament medical.

Autoritățile locale și forțele de poliție s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru a investiga circumstanțele precise ale incidentului. Se vor analiza toate probele și declarațiile martorilor pentru a determina cauza exactă a accidentului și eventualele responsabilități.

Colegii primarului Moroșan au declarat că își exprimă îngrijorarea și urmează să ofere sprijinul necesar în procesul de recuperare a acestuia. Starea sa de sănătate va fi monitorizată atent de către medicii specialiști pentru a se asigura că primește tratamentul adecvat și că se recuperează în mod corespunzător.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.