scris de Grumăzescu Andreea-Maria

Turda – orașul faptelor bune: astăzi s-a încheiat campania prin care am oferit servicii medicale gratuite pentru toți cetățenii!” anunță primarul municipiului pe pagina personală de Facebook.

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și se dorește a fi o campanie de educație și prevenție, organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în cadrul căreia toți participanții pot beneficia de consultații în mod GRATUIT.

Prin implicarea municipiului Turda în acest proiect, cetățenii au putut beneficia de consultații și investigații medicale gratuite. Campania a fost organizată de comunitatea adventistă din Turda în colaborare cu Primăria Turda. Toată activitatea s-a desfășurat la Sala de sport a Colegiului Național “Mihai Viteazu” Turda, strada dr. Ion Rațiu 111, în data de 12 martie 2023. Organizatorii și voluntarii care s-au ocupat de partea administrativă a proiectului au reușit să pună la dispoziția comunității locale 12 cabinete medicale printre care s-au enumerat cabinete de: cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, urologie, endocrinologie, interne, ORL, neurologie. Persoanele interesate au avut la dispoziție oportunitatea de a se programa atât online cât și telefonic.

Doresc să transmit sincere felicitări și mulțumiri tuturor cadrelor medicale si voluntarilor care au contribuit la desfășurarea campaniei „Din Grijă Pentru Tine” în cele mai bune condiții. Cu ajutorul comunității adventiste, oamenii din comunitatea turdeană au avut acces la consultații și investigații medicale gratuite în mai multe specializări. Suntem mândri să facem parte din această inițiativă care a reprezentat un prilej important de a sprijini sănătatea și bunăstarea comunității noastre și suntem încântați să vedem impactul pozitiv pe care l-a avut. Astfel, alături de comunitatea adventistă, ne gândim să organizăm această campanie de educație și prevenție cu regularitate pentru ca tot mai mulți cetățeni să aibă acces la aceste servicii medicale oferite într-o manieră profesionistă de specialiști din diverse domenii. Felicitări pentru această realizare și sănătate tuturor participanților! – Matei Cristian, pe pagina personală de Facebook.

Acest tip de proiecte precum „Din Grijă pentru tine”, vin în sprijinul comunității, oferind servicii medicale de calitate, gratuite și accesibile tuturor.

Citește și: Proiectul „Din Grijă pentru tine” ajunge în municipiul Turda, oferind consultații și investigații medicale gratuite pentru toți cei interesațiLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.