Edilul Dorin Lojigan precizează, într-o postare pe Facebook, faptul că nu a avut contacte directe, conform definiției din legislație, cu colegii de la muncă. Precizează că activitatea la primărie va continua, sub conducerea viceprimarului Sabin Ghemeș.În familia primarului sunt mai multe persoane infectate, printre care soția și socrul său.

Câmpia Turzii avea o populație de aproape 22 de mii de locuitori, conform datelor obținute la recensământul din 2011. Pe 7 octombrie, INSP anunța că rata de incidență cumulată a coronavirusului la nivelul municipiului este de 0,44.

„Urmare a faptului că un membru al familiei mele a fost confirmat pozitiv cu Covid – 19, socrul meu, am decis să o testăm în primul rând pe Iulia, rezultatul ei fiind pozitiv, dar asimptomatică.
De asemenea, împreună cu soția mea, care prezintă simptome de câteva zile deja, ne-am testat și noi, rezultatul fiind stabilit azi ca fiind pozitiv.
Nu am niciun fel de simptome specifice infecției și nici nu am avut contact direct, așa cum este el definit de legislație, cu colegii de muncă în ultimele zile. Așteptăm desfășurarea anchetei epidemiologice și recomandările specialiștilor, până atunci suntem izolați la domiciliu.
Activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile fiind preluate de către domnul viceprimar, Sabin Ghemeș.
Aveți grija de voi! Virusul nu glumește, a declarat edilul pe pagina sa de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here