stampila

La secția de vot de la FSEGA 122 s-a întâmplat un incident grav: președintele de secție a plecat cu ștampilele acasă, susțin surse Gazeta de Cluj. Posibilitatea ca acestea să fie folosite la fraudă electorală este mare.

Conform regulamentului, ștampilele trebuie să stea sigilate în secțiile de votare, după ce acestea sunt închise și sigilate cu o seară înainte de ziua votului. Biroul Electoral Județean a fost sesizat și a îndemnat persoanele să se adreseze la poliție, care a fost de asemenea anunțată.

2 COMENTARII

  1. incidentul este unul cu potential grav, dar din fericire s-a rezovlat in seara acesta la ora 21:30. Membri comisiei s-au reintors in sectie si au refacut procedurile legale. Au fost prezenti la refacerea procedurilor si politisti de la sectia 3.
    Ma bucur ca totul a fost rezolvat si speram ca a fost doar o neglijenta a presedintelui sectiei de votare. Pe viitor solicit oficial BEC sa aleaga presedinti de sectie de votare care stiu legea si o aplica intocmai.

  2. eh aiurea! ca sa fie grav trebuia ca stampilele alea sa fie folosite pe mii de voturi iar voturile alea bagate pe ascuns in urne si trecute tot pe ascuns pe listele suplimentare cu nume,prenume,cnp la fiecare vot; daca era asa simplu sa fraudezi nu se mai folosea turismul electoral cu autobuze de votanti plimbate prin toata tara! evident presedintele sectiei de votare e unul incepator; nu conteaza oricum sri numara voturile prin STS; si vorba aia nu conteaza cine numara conteaza cine urla mai tare la tv ca a castigat:))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.