Simona Halep, 28 de ani, numărul 2 WTA, va disputa weekendul viitor primul ei meci după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Campioana de la Roland Garros și de la Wimbledon este invitată specială la turneul amical programat între 2 şi 5 iulie la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale în valoare de 30.000 de dolari, la care vor participa șase jucătoare: Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru.

Potrivit organizatorilor, câştigătoarea turneului va disputa un meci demonstrativ de dublu mixt alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

„Înaintea deschiderii oficiale a circuitului de tenis WTA şi ITF, jucătoarele românce păşesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiţie cu premii după lunile de pauză. Winners Open, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reuşit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv.

Câştigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari şi va avea şansa să joace duminică (5 iulie, ora 16:30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor remis Agerpres.

Turneul feminin se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, fără spectatori. Meciurile vor fi postul Digisport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Simona Halep a hotărât să joace în acest an doar la turneele care vor începe în luna septembrie, dacă pandemia de coronavirus va permite acest lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here