Sabău Flaviu Octavian, principalul suspect în cazul crimei de pe strada Rodnei din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat că ar fi ucis o femeie în vârstă de 51 de ani.

„În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă nr. 48/UP/2023. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Conform art. 275 alin. (6) C.proc.pen. onorariul apărătorului din oficiu, av. AM, în cuantum de 680 de lei, va fi avansat din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi inculpat. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 02.09.2023, ora 13:43.”, arată soluția pe scurt a instanței.

Polițiștii clujeni au descoperit, vineri, 1 septembrie, un cadavru ce prezenta urme de agresiune într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Rodnei.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.

În acest context s-a întocmit o echipa complexă, formată din polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care au procedat la efectuarea cercetării la fața locului.

În prezent se desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.”, a informat IPJ Cluj.

Citește și: Cartierul din Cluj al fostului ambasador SUA în România și a omului de afaceri Don Lothrop a intrat în insolvență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.