Au fost Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Fayed, ucisi in acea tragica zi de august 1997? Scotland Yard a dezvaluit ca investigheaza posibilitatea ca accidentul din Paris in care si-a pierdut viata Printesa Inimilor sa fi fost pus la cale de Fortele Speciale Britanice.

Acuzatiile de crima au fost formulate intr-o noua carte, scrisa de Alan Power, care a citat rudele unui soldat ramas anonim.

Decizia de a o omori pe Diana a fost facuta pentru a o impiedica pe fosta printesa sa dezvaluie amanunte jenante despre fostul ei sot, Printul Charles, se arata in carte.

Scotland Yard a spus ca nu va redeschide cazul, insa studiaza acuzatiile pentru a decide daca este necesara o ancheta ulterioara.

Atat autoritatile franceze, cat si cele britanice au ajuns la concluzia ca decesele Printesei Diana si Dodi Fayed au fost rezultatul unui accident. Soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si conduce de doua ori peste limita de viteza admisa.

– See more at: http://stirile.rol.ro/acuzatia-care-a-pus-pe-jar-autoritatile-britanice-printesa-diana-a-fost-ucisa–888129.html#sthash.20p99v9P.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here