Audiat din nou de magistraţi după ce au apărut suspiciuni că ar fi depus mărturie mincinoasă, Mircea Negulescu şochează din nou. Anchetatorul care a deschis dosarul contra lui Sebastian Ghiţă a răspuns evaziv la întrebările magistraţilor Înaltei Curţi.

Când judecătorii l-au întrebat despre o înregistrare făcută ambiental, despre care aceştia susţin că nu ar fi avut documente legale, procurorul Negulescu le-a declarat magistraţilor că nu-şi aminteşte nimic despre înregistrări, scrie stiripesurse.ro.

„Negulescu: Onea avea informaţii că la nivelul unui Parchet există o solicitare cu privire la infracţiunea de evaziune fiscală în privinţa firmei lui, CONI.

Magistrat ÎCCJ: L-aţi trimis la înaintare fără nimic? Dacă îl prindeaţi cu ceva şi dădeaţi ordonanţă? Nu aţi îndeplinit niciun act procedural!

Negulescu: Nu îmi aduc aminte când i-am sugerat domnului Manea să meargă să se întâlnească cu Onea. Acesta a fost de acord, nu îmi aduc aminte dacă a existat vreun act procedural.

Magistrat ÎCCJ: I-aţi dat tehnică aruncând-o după cireş? Sau cum?

Negulescu: Nu îmi aduc aminte dacă i-am dat personal tehnica sau avea dânsul una.

Magistrat ÎCCJ: Cum nu vă aduceţi aminte că sunt chestiuni asupra cărora ar trebui să vă aplecaţi mai atent. Totuşi, nu faci aşa, fără acte procedurale. Eu vă întreb în ce bază aţi făcut asta.

Negulescu: Nu-mi aduc aminte nici măcar câte file a avut dosarul.”, se arată în declaraţiile făcute de Negulescu în faţa magistraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here