Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj invită toate persoanele interesate să participe în perioada 12-14 iulie 2013, la o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul va avea loc în zona centrală a municipiul Turda, intrarea fiind liberă.
La această ediţie a târgului vor participa peste 120 de producători şi meşteri populari, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari, ce vor comercializa miere de albine, gem, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, turtă dulce, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică personalizată şi oale de lut, costume populare, împletituri din pănuşi, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Totodată, cei interesaţi vor putea achiziţiona produse naturale pe bază de lavandă.

      De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi. În acelaşi timp, cei mici vor avea ocazia, pe parcursul întregii manifestări, să se joace în parcul de distracţii special amenajat în acest scop.

Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată în cadrul târgului şi şansa de a câştiga premii din gama produselor care fac obiectul manifestării.

“Invităm pe această cale locuitorii din Turda şi Câmpia Turzii dar şi pe cei din localităţile învecinate să profite de vremea frumoasă care se anunţă şi să iasă din casă pentru a lua contact direct cu tradiţiile locale autentice, atât în ceea ce priveşte alimentele tradiţionale cât şi manifestările muzicale care se vor derula aici. În plus, acum, în plin sezon de vară, toţi cei interesaţi vor avea ocazia să cumpere fructe şi legume proaspete, de cea mai bună calitate, direct de la producătorii locali” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.