Firma K&K Studio de Proiectare SRL va primi aprope un milion de lei, fără TVA, pentru elaborarea documentației DALI din cadrul procesului de renovare a clădirii Teatrului Național Cluj-Napoca.

Obiectul contractului îl reprezintă achiziția de SERVICII DE ELABORARE D.A.L.I. PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚIE «TEATRUL NAȚIONAL ”LUCIAN BLAGA” ȘI OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ DIN CLUJ-NAPOCA». Valoarea acestei achiziții a fost estimată de conducerea TEATRULUI NAȚIONAL ”LUCIAN BLAGA” ȘI a OPEREI NAȚIONALE ROMÂNE DIN CLUJ-NAPOCA la suma de 1.400.000 lei, fără TVA.

Firma de proiectare are un „cont” deschis la Primăria Cluj-Napoca din cauza contractelor numeroase atribuite de autoritatea locală acestei societăți.

2 COMENTARII

  1. Mobilierul a fost schimbat acum 10-12 ani. Cel vechi nu se știe unde a ajuns.
    Citeam undeva că ambasadele occidentale de la București, imediat după război, erau ocupate cu scoaterea obiectelor de artă, printre care și mobilier vechi, din România.
    Manuscrisele lui Enescu au fost furate de la Tescani de o ambasadă al cărui nume executorul testamentar al compozitorului nu-l amintește.

  2. Din ce ramura a mafiei pdl face parte si aceasta firma ?Nu cumva are legatura cu cea care a „reabilitat” M.Kogalniceanu si care vrea sa „redeseneze”Cetatuia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.