O femeie în vârstă de 20 de ani se află într-o stare critică la spital după ce a fost agresată cu un ciocan în cap de către un angajat al Primăriei Iași. Incidentul violent a avut loc la domiciliul fetei, care se presupune că practica prostituția în apartamentul ei din Iași. Potrivit informațiilor furnizate de realitatea.net, Ionuț Proca, angajat al primăriei municipiului Iași, ar fi recrutat-o pe tânără prin intermediul internetului și ulterior au stabilit o întâlnire.

Individul s-a prezentat la întâlnire cu un ciocan în mână și, în momentul în care femeia a deschis ușa, a atacat-o brutal. A lovit-o de mai multe ori în cap cu ciocanul și apoi a dispărut de la locul faptei.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge de către un bărbat care a alertat imediat serviciul de urgență la numărul 112. Femeia a fost transportată la spital în stare critică, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Ionuț Proca, angajat al primăriei Iași începând din 2022 la Biroul de Cooperare Transfrontalieră, a fost arestat pentru 24 de ore la scurt timp după agresiune. Motivul care l-a determinat să comită acest act violent sau dacă cunoștea victima nu este încă clarificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.