O tânără care practica prostituţia a fost sechestrată în maşina unui client nemulţumit. Bărbatul este judecat pentru lipsire de libertate.

Un tânăr din Deva a fost trimis în judecată, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire şi furt, deoarece a sechestrat în maşina sa o femeie care practica prostituţia.

Pentru a scăpa, victima a sărit din autoturismul aflat în mers. Dosarul în care este judecat bărbatul de 27 de ani, tată a trei copii, se află pe rolul Judecătoriei Deva. Agresiunea a avut loc în noaptea de 29 mai 2021. Tânărul şi însoţitoarea lui s-au deplasat cu maşina pe un teren din zona Sântuhalm, au întreţinut relaţii sexuale contra-cost, în maşina acestuia.

La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, din cauza banilor ceruţi pentru serviciile sexuale. Bărbatul, nemulţumit, i-a cerut femeii să îi restituie cei 80 de lei pe care îi plătise. Nu a mai vrut să o lase pe femeie să coboare din maşină şi a pornit spre Deva.

„Inculpatul a refuzat să oprească autovehiculul la solicitarea persoanei vătămate, pentru ca aceasta să poată coborî din maşină, acceptând totodată posibilitatea ca aceasta, care susţinea că va sări din autoturismul aflat în mişcare, să-şi provoace în acest mod leziuni fizice, ceea ce ea a făcut, abandonându-şi bunurile în interiorul vehiculului. Prin cădere, victimei i-au fost produse leziuni, iar ulterior inculpatul şi-a însuşit suma de 150 lei din poşeta persoanei vătămate, aruncând celelalte bunuri ce-i aparţineau acesteia”, se arată în dosar.

Pentru fapta sa, tânărul din Deva a stat mai mult de o lună în arest la domiciliu, iar în prezent se află sub control judiciar.


sursa: adevarul.ro

Citește și: Un clujean s-a dezbrăcat în fața pompierilor și a fugit gol după ce a intrat cu mașina într-o casă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here