La Curtea de Apel București are loc astăzi un nou termen pe latura civilă din dosarul „Băneasa” în care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Apărătorii omului de afaceri cer magistraților încuviințarea unei adrese către DNA pentru a lămuri implicarea SRI în această anchetă, informează Antena3.

În 2017, judecătorii Instanţei Supreme l-au condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pe Puiu Popoviciu, după ce l-au găsit vinovat că a pus mâna ilegal pe sute de hectare de teren din nordul Capitalei.

Decizia definitivă a Instanţei Supreme nu înseamnă nici pe departe că Puiu Popoviciu şi ceilalţi din dosar au scăpat de probleme. Într-un proces separat derulat în instanţa civilă a Curţii de Apel judecătorii vor trebui să decidă soarta prejudiciului: uriaş, de peste 130 de milioane de euro, dar şi dacă statul va prelua şi în ce condiţii afacerile derulate de Puiu Popoviciu pe terenurile Universităţii de Știinţe Agricole. Practic, tot judecătorii trebuie să decidă dacă Puiu Popoviciu va plăti pentru prejudiciul adus statului, scrie stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here