Social-democratii clujeni isi fac duminica de duminica campanie in bisericile din judetul Cluj. Spuma PSD Cluj a ales biserica ortodoxa din Someseni si cu acelasi pretext, „sarbatoarea costumului popular.” Vicepresedintele Consiliului Judetean(CJ) Cluj, Ioan Oleleu(PSD), alaturi de consilierul local Claudia Anastase, liderul grupului PSD din Consiliul Local Cluj s-au imbracat in straie traditionale si au participat la slujba de duminica. Ironia sortii a facut ca social-democratii sa participe la ceremonia religioasa fix in Duminica Tomii. Oare sunt si social-democratii niste necredinciosi care incearca sa profite de biserica pentru campania electorala?

Citeste pe aceeasi tema si:

 

Claudia Anastase, responsabila PSD de cartierul Marasti, a scris pe Facebook „mandri ca suntem romani”, laitmotivul PSD pentru aceasta campanie electorala. Pe toate panourile electorale apare aceasta sintagma „mandri ca suntem romani.”

claudia anastase 2

Ioan Oleleu, vicele social-democrat de la CJ Cluj, este la al doilea eveniment de acest fel, el mai participand la o slujba pe 15 aprilie la Turda.

ioan oleleu biserica turda

Reamintim ca ne aflam in plina campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. Campania a inceput propriu-zis pe 26 aprilie, insa aceasta este interzisa in biserici. Insa asta nu e o scuza pentru spuma PSD Cluj sa nu doarma in biserica: Ioan Oleleu.

lucia suciu ioan oleleu somn in biserica

Ancheta la Mitropolia Clujului

Oficialii Mitropoliei Clujului au explicat pentru Gazeta de Cluj ca urmeaza sa demareze o noua ancheta si ca nu stie despre actiunea de ieri.

„Urmeaza sa facem si noi o ancheta. Vom vedea care sunt concluziile si care sunt masurile care se impun”, a declarat pentru Gazeta de Cluj preotul Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului.

Preotul Ioan Roman, parohul Bisericii Nasterii Maicii Domnului din Someseni, a fost implicat de-a lungul timpului in politica.

ioan roman

Ioan Roman a fost deputat in legislatura 1996-2000 din partea PNTCD, dar a fost pe lista scurta a ARD la lista de candidati de deputatie in iarna lui 2012. Culmea este ca Ioan Roman era in 2012 in aripa PNTCD care a facut alianta cu PDL, nu in aripa Victor Ciorbea a PNTCD, care a facut alianta cu PSD si implicit cu USL. Se pare ca preotii schimba aliantele dupa cum se schimba puterea. Dar moralitatea campaniei electorale in biserica si prezenta politicului in lacasele de cult nu poate fi uitata prea curand.

2 COMENTARII

  1. Asta a invatat si primarul Morar Costan de la Dej, si merge la TOATE imormantarile din Dej, si la masa de pomana daca sunt persoane mai acatarii; se foloseste de durera oamenilor.

  2. Dupa cum Biblia ma(ne) indeamna si imi(ne) pseoncrute, obiectivul meu este sfintirea, caci fara de sfintire nu voi(vom) putea intra in Imparatie lui Dumnezeu ! Levitic 19:2Paul, 20 oder

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.