Președintele Rusiei se află într-o stare de șoc după ce Evgeny Lobaciov, un fost general al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei și totodată un apropiat al acestuia a fost găsit decedat în propria locuință din Moscova.

Fostul general rus, Evgheni Lobaciov, avea 76 de ani, iar cadavrul său a fost descoperit în cursul zilei de miercuri, pe casa scărilor uneia dintre casele de pe strada Kachalinskaya din centrul Moscovei.

În condițiile în care lângă corpul fostului general a fost găsit un pistol TT, de fabricație sovietică, anchetatorii ruși au constatat că ar fi vorba de o sinucidere. Soția generalului a fost cea care a cerut ajutorul autorităților. Din spusele ei, Lobaciov ar fi plecat în cursul zilei de miercuri la o plimbare şi nu s-a mai întors.

Fostul general Evgheni Lobaciov a aflat că suferă de o boală gravă, iar, potrivit REN-TV, acesta a avut și probleme financiare în ultima perioadă.

Decesul fostului general rus a avut loc în condiţiile în care alţi oficiali ruşi de rang înalt sau afacerişti influenţi din industria petrolieră au murit tot în condiţii misterioase.

Citește și: Prețul carburanților a scăzut cu 7-8%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here