Raed Arafat anunță pe Facebook că a cerut DNA să-i spună dacă apare în calitate de suspect în vreun dosar instrumentat de instituție. Șeful DSU a spus că a vrut să lămurească acest aspect ca urmare a atacurilor continue la adresa sa, „diseminate opiniei publice pe baza unor informații care ar fi date pe surse”.

„Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie înstrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii dacă mă aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie.

Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica”, spune Raed Arafat.

Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania…

Posted by Raed Arafat on Tuesday, September 8, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here