Dacă în vremurile prezente, Rareș Bogdan îi venerează pe liberali (cel puțin la nivel declarativ), fiind cap de listă la alegerile europarlamentare din partea PNL, în urmă cu doi ani, același Rareș Bogdan a lansat în direct un atac virulent la adresa liderilor PNL, transmițându-le chiar ”Să-i ia dracu!”. Ca şi în cazul altor valori, avem şi aici o bipolaritate. Ne declarăm îngrijorați!

Rareș Bogdan, despre PNL, anul 2017:

”Să-i ia dracu! Pleacă Raluca Turcan de pe ecran! Să o scoateți afară! (…) Cei din PNL: TĂCEEEREEE! LA GUNOI! La revedere! La lada de gunoi a istoriei. În emisiunea asta nu intră niciun lider PNL. La canal cu ei! Nu mă interesează ce vor să zică marțafoii din conducerea PNL! Să tacă din gură! Să intre în sediu și să stea acolo 4 ani! Nu mă interesează ce zic liderii dreptei care au ajuns să fie o rușine! (…) O să mă cert acolo cu Predoiu și cu ceilalți marțafoi din conducerea PNL. Deci nu mă interesează ce zic ăștia, să tacă din gură! La lada de gunoi a istoriei cu ei! Să-i ia dracu!”

1 COMENTARIU

  1. …..e bun de ales ,…individul asta bolnav de ura…?cum l-au pus in fruntea listei pe acest om trivial si fara rusine….?sa va faca si in PE la fel ….dupa ce se va certa cu voi….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here