sursă foto- Arcanul

Aurel Enache, reprezentantul Primăriei din localitatea Comana, județul Giurgiu, a fost reales, dar supărarea lui a fost așa de mare încât a decis să scoată cu buldozerul băncile din fața porților celor care au ales să voteze cu altcineva.

Omul vrea să le dea o lecție celor care au spus că el nu a făcut nimic în mandatul pe care l-a încheiat, transmite stiripesurse.ro. Bărbatul nu are probleme să recunoască acest lucru.

„Băieții aștia cărora le-am luat banca de la poartă au mers în fiecare zi în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic”, a declarat el în timpul emisiunii Bună România, pe B1 TV.

Primarul din Comana nu pare să țină însă la supărare și după întregul scandal ar urma să pună băncile la loc. Acesta susține că nu a dorit să le ia de tot, ci doar să îi învețe pe săteni o lecție, arătându-le că totuși a făcut ceva. Mai mult decât atât, primarul nu ține la supărare și e convins că nici localnicii nu au fost deranjați.

„Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. Așa au văzut banca și restul. O să le pun mâine la loc, pentru că le-au văzut. Așteptam să deschidă ochii, să vadă că am făcut”, a adăugat primarul din Comana, potrivit stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here