Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca au desfăşurat o serie de acţiuni în vederea prevenirii și combaterii consumului de substanţe interzise pe raza de competenţă teritorială a secţiei.

Astfel, în perioada 31 ianuarie – 5 februarie a.c. poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pentru menținerea unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a secţiei. 

Acțiunea s-a derulat în scopul prevenirii și combaterii consumului de substanţe interzise, dar şi a altor fapte de natură să aducă atingere siguranţei publice.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate 8 persoane care aveau asupra lor substanţe susceptibile a fi interzise. În privința acestora, a fost sesizată unitatea competentă material pentru continuarea investigațiilor.

De asemenea, au fost constatate în flagrant delict 3 infracţiuni la regimul rutier şi au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare conform O.U.G. 195/2002, iar 9 pentru tulburări ale ordinii şi liniştii publice conform Legii 61/1991, republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here