Home Administrație RC BETON BAU a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de...

RC BETON BAU a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 24 milioane euro

277

RC BETON BAU, o companie de construcții cu sediul în România, prezentă activ în România și Germania, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 24 mil. eur, în creștere cu 68% față de anul anterior.

Compania, fondată în 2018 de Dipl. Ing. Radu Balan și Dipl. Ing. Codrin Botezat, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 24.100.000 euro, ca urmare a creșterii volumului de proiecte, dar și a amplorii acestora.

Radu Balan

Această evoluție remarcabilă consolidează poziția RC BETON BAU pe piața construcțiilor din România, impunându-se drept un jucător important în zona Moldovei.

Prezentarea rezultatelor companiei are loc cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate, timp în care RC BETON BAU a dezvoltat peste 60 de proiecte, atât în Germania cât și în România, însumând aproximativ 2.340.000 de ore de muncă, 200.000 metri pătrați de zidărie, 35.000 de tone de armătură, 480.000 metri pătrați de plăci, 540.000 metri pătrați de cofraje de perete și 370.000 metri cubi de beton turnat.

Printre cele mai importante proiecte din portofoliul RC BETON BAU se numără:

  • Noua Filarmonică din München, Isarphilharmonie im Gasteig HP8, cu un volum de 60.000 mc și o capacitate de 1.900 de locuri. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Glöckle și a fost finalizat în 2021.
  • Clinica medicală LörrachZentralklinikum Lörrach, care este cel mai mare campus medical din sud-estul Germaniei, cu 12 săli de operație și o capacitate de 677 de paturi. Lucrările de construcție au fost finalizate anul acesta, urmând ca spitalul să fie deschis oficial la sfârșitul anului 2025. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu compania Züblin.
  • Clinica medicală americană din Weilerbach, US Hospital Weilerbach, care va deservi baza aeriană americană Ramstein, cu 9 săli de operații și 120 de săli de examinare. Proiectul este realizat în parteneriat cu Züblin și reprezintă cel mai mare spital militar american construit până acum în afara Statelor Unite ale Americii. Șantierul a fost deschis la începutul acestui an.

În România, RC BETON BAU este un angajator important în zona Moldovei, cu un impact semnificativ asupra economiei locale, prin crearea a peste 500 de locuri de muncă. De altfel, RC BETON BAU a construit aici, printer altele, primul proiect 100% propriu în Miroslava și este implicat în realizarea Silk District, unul dintre cele mai importante proiecte de regenerare urbană din Iași, întins pe o suprafață de circa 10 ha.

În perioada următoare, RC BETON BAU își propune, conform declarațiilor managementului, creșterea investițiilor (mai ales în resursa umană), a inovațiilor și a creativității în vederea extinderii portofoliului de proiecte pe piața construcțiilor din România și Germania, oferind astfel clienților săi soluții de construcție de calitate superioară.

default

Pentru mai multe informații despre RC BETON BAU și proiectele sale, vă rugăm să vizitați rcbetonbau.com sau să ne contactați la office@rcbetonbau.com.

Despre RC BETON BAU:

RC BETON BAU este o companie românească specializată în lucrări de construcție civilă, cu sedii în Iași și München. Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor, compania oferă clienților săi următoarele servicii: construcție clădiri rezidențiale și nerezidențiale, dirigenție de șantier și servicii de inginerie, consultanță tehnică și management de proiect, implicându-se activ în dezvoltarea economică a regiunilor în care operează.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here