În urma concursului ,,Curatenie Generala”, realizat de catre Primaria Cluj-Napoca, asociatiile de locatari participante vor fi premiate cu sume cuprinse între 1.000 si 3.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presa, emis de catre Primarie, în cursa pentru curatenie s-au înscris 347 de asociatii de proprietari, iar 130 dintre acestea au primit premii din partea municipalitatii pentru modul în care si-au amenajat spatiile aferente asociatiilor. Cele mai multe premii, în numar de 37, au fost acordate asociatiilor din Gheorgheni. Alte 35 de premii au fost acordate celor din Manastur, 23 au fost câstigate de cartierul Grigorescu, 21 de Zorilor, în timp ce 14 premii au fost acordate asociatiilor din Marasti. Concursul s-a desfasurat pe perioada 28 martie-1 iunie 2007, iar Consiliul Local a alocat 210.000 lei pentru a premia asociatiile de proprietari fruntase. Astfel, premiul întâi a fost câstigat de 20 de asociatii de proprietari, suma alocata locului fruntas fiind de 3.000 de lei pentru fiecare asociatie în parte. 20 de asociatii s-au clasificat pe locul doi, premiul constând în 2.000 de lei de caciula, iar pentru locul trei s-au acordat 40 de premii de câte 1.500 lein fiecare. În plus, au fost acordate 50 de mentiuni, fiecare mentiune valorând

1.000 de lei. Premiile obtinute în urma concursului pot fi folosite de catre asociatii doar în scopul repararii, amenajarii, refatadizarii sau pentru alte lucrari necesare imobilului în care locuiesc sau aferente acestuia.

(T.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here