Untold ar putea să nu mai aibă loc pe Cluj-Arena, după criticile de-a lungul timpului privind gazonul care, potrivit fostului antrenor de la U Cluj, Eugen Neagoe, a ajuns să fie cel mai slab din țară.

Președintele CJ, Alin Tișe, a anunțat că locuitorii din Cluj-Napoca ar urma să voteze la un referendum dacă își doresc ca stadionul să găzduiască doar meciuri de fotbal, festivalul Untold sau ambele.

Gazonul a fost schimbat parțial acolo unde a fost afectat, fie de către cei de la Untold fie de alții care l-au folosit. Noi ne-am exprimat disponibilitatea și va fi renovat și stadionul, unde s-a deteriorat. Se va face o igienizare totală”, a declarat atunci Alin Tișe.

Acum, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, vorbește despre organizarea unui referendum pentru a vedea ce-și doresc oamenii să se întâmple pe stadion.

„Dacă Clujul își dorește să aibă mai departe competiții și de acest tip. Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe stadion, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc, nu știu asta pentru că nu am întrebat pe toată lumea. Greu de spus astăzi dacă întrebându-i spun că doresc doar fotbal sau doresc și Untold. Nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem că toată lumea e cu fotbalul, nu este așa. O să aveți o supriză dacă întrebați oamenii”, a comentat Tișe, marți, într-o emisiune la radio.

Citește și: Fost consilier local vrea să construiască un cartier de case lângă Cluj Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.