Primăria municipiului Cluj-Napoca a stabilit amplasamentele pentru desfăşurarea activităţilor de comerţ sezonier ambulant în perioada 10-13 aprilie, respectiv 17-20 aprilie. Astfel, cele 161 de amplasamente aprobate se află în zona centrala. 35 de locuri pe zona pietonală din Piaţa Matei Corvin, Emil Zola şi Vasile Goldiş, 36 de amplasamente pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, 16 amplasamente pe Strada Avram Iancu, la Cimitirul Central. 29 de locuri pe strada Craiova şi 45 de locuri pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 133-135. Desfăşurarea acestor activităţi se va efectua în baza unui abonament eliberat de Serviciul Autorizaţii-Comerţ din cadrul primăriei. Cererile vor fi depuse la registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca însoţite de autorizaţie persoană fizică, copie CI, certificat de producător sau certificat de înregistrare pentru societatile comerciale.

Abonamentele se vor elibera în limita locurilor disponibile doar societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate.

Desfăşurarea activităţilor de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate se sancţionează cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 20.000 lei. 

 
(S.C.) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here