Odată ce aterizezi pe pista aeroportului din Cluj-Napoca, primul tău gând este să ajungi la destinația ta cu cât mai puține complicații posibile. RentAndDrive înțelege această nevoie și îți pune la dispoziție un serviciu de închirieri auto Cluj de cea mai bună calitate. Echipa noastră de profesioniști oferă servicii de închirieri mașini non-stop, 24/7.

Pentru a beneficia de tarifele noastre competitive și de servicii de top, vizitează situl de rent a car din cluj. Avem grijă să facem procesul cât mai simplu și convenabil pentru tine. În plus față de opțiunea de închiriere direct de la aeroport, îți oferim și posibilitatea de a rezerva mașina dorită și de a o prelua de la sediul nostru din apropierea aeroportului. Aceasta îți oferă flexibilitate și conveniență sporită, fără a fi nevoie să pierzi timp prețios căutând biroul de închirieri în haosul terminalului.

Condiții și Recomandări pentru Închirierea Mașinilor

RentAndDrive îți oferă transparență și siguranță în fiecare pas al procesului de închiriere. Extras din condițiile de închiriere:

  • Vârsta minimă obligatorie este de 21 de ani, iar clientul trebuie să aibă permisul de conducere de cel puțin un an.
  • Plata pentru închiriere se face doar în momentul predării mașinii la Aeroport Cluj sau în locația stabilită cu clientul, fără nicio plată în avans.

Pentru a închiria o mașină de la RentAndDrive, vizitează situl de inchirieri auto cluj și asigură-te că:

  • Citești cu atenție contractul de închiriere, mai ales dacă este prima ta închiriere de la firma respectivă.
  • Verifici starea tehnică și estetică a mașinii la predare și te asiguri că toate eventualele deficiențe sunt notate în contract sau în anexa acestuia.
  • Verifici plinul de combustibil al autoturismului înainte de a accepta mașina.

Asigurarea și Alte Servicii

Pentru liniștea ta, asigură-te că mașina închiriată are asigurări RCA și CASCO valabile, incluse în contract, astfel încât să nu fii nevoit să plătești în plus sau să suporți contravaloarea anumitor pagube.

Verifică și că mașina este curată atât la interior, cât și la exterior, taxa de spălare fiind inclusă în procesul de închiriere. Pentru mai multe detalii și pentru a vedea recenziile noastre pe Google, vizitează situl de inchirieri auto cluj.

RentAndDrive – Rent a Car Cluj Napoca

RentAndDrive înseamnă perfecționare continuă pentru a oferi cele mai bune soluții de închirieri auto Cluj pe termen scurt, mediu sau lung, adaptate nevoilor tale. Oferim servicii de închirieri auto cu ridicare și predare din multiple locații, inclusiv Cluj-Napoca și Aeroport Cluj.

Închirierea unei mașini de la RentAndDrive este la doar un telefon distanță. Credem în puterea imaginii personale și tocmai de aceea îți asigurăm că mașinile noastre de închiriat vor fi o completare perfectă la imaginea care te caracterizează, indiferent de modelul ales. Află mai multe și rezervă acum pe situl de rent a car cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.