Spectacolul oferit de Armin van Buuren in cea de-a treia zi de UNTOLD Festival a fost de departe unul puternic, unic si plin de emotie. Publicul a fost in  extaz atunci cand acesta a mixat pe melodii de la Tiesto, Faithless, Rudimental, Mr. Probz, intro-ul de la mult iubitul serial Game of Thrones si nu in ultimul rand atunci cand acesta a imbracat tricolorul Romaniei.

 

Armin Van Buuren s-a clasat ca fiind cel mai aclamat artist ce a urcat pe scena din Cluj Arena. Acesta a mixat cu o ora peste program si in mijlocul setului s-a urcat pe pupitru pentru a le spune oamenilor ce inseamna Trance pentru el si a-i ruga sa isi ridice mainile, sa inchida ochii si sa simta muzica.

arrmin

Retelele de socializare roiesc de clipuri de la concertul acestuia. Fanii lui Armin nu au ezitat sa filmeze performanta imbatabila a acestuia. Conform Digi24.ro, peste 70 000 de oameni au fost in  extaz atat in tribune cat si in inima Cluj Arena. Momentele cu artificii, strigatele publicului, emotiile pe care Armin van Buuren le-a aratat si exprimat, l-au transformat pe acesta in posibil cel mai bun Dj ce a venit in Romania la un festival.

 

armin

 

 

In ziua a partra de Untold Festival este asteptat David Guetta care pentru a avea un show impresionant va trebui sa lucreze foarte mult sa ajunga la stafeta ridicata de Armin van Buuren.

Fotografii si  mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala de socializare UNTOLD Festival>Click Aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here