Tiktok-erul bitin.reviews face o ancheta gastronomica la mult auto laudatul restaurant libanez Marhaba din Cluj. Autolaudat, fiindca baietii ce patroneaza Hotelul Alex&George, familia Hanga (ioan e tatal, Alex si George sunt copiii) nu au renuntat la cocalarismele cu care si-au inceput business-ul acum 10 ani si tot de tampenii se tin.De exemplu, isi cumpara singuri premii de pe site-uri obscure unde poti da 300 de lire sterline si primesti un rahat de „diploma” ca esti cel mai luxos libanez de pe planeta.

Un vlogger le-a dat insa „luxul” in vileag agaricilor de la marhaba demonstrand ca e o cocina impachetata in staniol stralucitor, dar o cocina.

Ca si nenea de la Ramada, milionarul Tarmure, care umbla cu mertan GT, dar l-a prins OPC cu vesela ruginita si piscina „impuscata”, si familia Hanga este nesimtita in intregimea ei: anul trecut a produs aproape un milion de euro profit, dar restaurantul Marhaba are scaune care se „dejghioaca” si normele de curatenie sunt la capitolul „si altele” asa cum veti vedea in videoclipuld e mai jos.

Trist, baieti, nici voi nu va potoliti cu lipsa de respect pana nu vin peste voi comisarii ANPC!

PS: Daca vreti sa vedeti cum se mananca cu adevarat in cel mai bun restaurant din Romania cu specific libanez, cand ajungeti la Bucuresti, mergeti la ZAITONE. Cu placere.

video

(Preluare ziardecluj.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.