Mai multe reforme din capitolul PNRR „România educată” au fost „corectate” de Ministerul Educației, conform unui document transmis de Guvern, vineri, la Comisia Europeană, obținut de G4Media.ro și Economedia.ro și consultat de Edupedu.ro.

Dispar peste 1.800 de laboratoare de informatică dotate cu tehnologie, 330 dintre școlile care ar fi trebuit să fie dotate prin PNRAS și 10% dintre școlile care ar fi trebuit renovate. Jumătate dintre microbuzele electrice școlare, prevăzute în PNRR sunt scoase din plan, conform documentului. În schimb apar aproape 10.000 de clase în plus ce vor fi dotate cu mobilier, față de varianta inițială a proiectului

Guvernul a trimis, vineri, la Bruxelles, o cerere de modificare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), la care a adăugat și un nou capitol pentru energie, RePowerEU.

Citește și: Aproape 3 milioane de elevi și preșcolari vor începe anul școlar 2023/2024

1 COMENTARIU

  1. O normalitate !S-a renuntat si se va renunta la banii din pnrr în favoarea împrumuturilor. Banii pnrr sunt greu de furat si sunt condiționați de eliminarea pensiilor nesimtite-pensii neregasite în nici o țară democrată (Mai mari decât salarul).În schimb se accesează împrumuturi deoarece banii nu sunt urmăriți si pot fi ușor directionati spre conturile mafiei fsn din paradisele fiscale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here