Ministerul Public mai inventează o specializare a procurorilor și așa aflați pe cale de dispariție : sunt pregătiți 160 de procurori și polițiști pentru a le facilita înțelegerea nevoilor și problemelor specifice cu care se confruntă victimele LGBTI, scrie pe Facebook avocata Eliza Ele Corbeanu.

Suntem o țară plină de specialiști în nimic și de toate.Poate ne explică cineva de ce este nevoie de o specializare suplimentară pentru comunitatea LGBTI, nu suntem toți la fel, nu sunt oameni ca și noi ?Iar îi discriminăm ( și discriminarea pozitivă e tot discriminare), mai susține avocata, scrie flux24.ro.

5 COMENTARII

  1. Eu asi pregati si niste procurori pt comunitatea Dacilor Liberi. Ca si ei au „nevoi speciale”. Si pentru refugiatii negri. Si pentru cei cu ochi oblici. Si pentru comunitatea Prostilor si Proastelor din Politica. Daaa, la astia asi concura si eu, ca am studii la FF!

  2. Corect. Si asa sistemul justitiar e plin de judecatori si procurori numiti politic in institutii, profesional fiind zero barat, altfel nu apelau la numiri politice. Iar le da statul roman drepturi la.minoritati, mai multe decat drepturile majoritarilor. Noi, romanii normali, nu avem decat drepturi la taxe si impozite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here