Consiliul de Administrație Romgaz l-a numit joi pe Andrei Bobar în funcția de director economic al Romgaz, pentru o perioadă determinată, până în 02 noiembrie 2021, arată un raport publicat miercuri pe site-ul Bursei de Valori București.

Rapotrul Consiliului de administrație arată că mandatul începe din data de 28.08.2018 până la data de 02.11.2021, iar în cadrul ședinței a fost aprobat contractul de mandat al directorului economic, contract care a fost ulterior semnat de ambele părţi.

La începutul lunii august, Ziarul Financiar preciza că Andrei Bobar, numit la finele lunii iulie în funcţia de director economic la Romgaz Mediaş pe o perioadă de patru luni, a refuzat mandatul acordat de Consiliul de Administraţie.

Compania Romgaz, producător şi furnizor de gaze naturale din România, este admisă la tranzacționare pe piața Bursei de Valori din Bucureşti şi a Bursei din Londra (LSE). Acţionar principal este statul român cu o participație de 70%. Romgaz face cercetare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazeifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenţii, reparaţii capitale şi operaţii speciale la sonde şi asigură servicii profesioniste de transport tehnologic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here